Είπαν για μας

Kύριε Μπαφαλούκα σε ευχαριστώ που με έκανες να χαίρομαι ξανά τη ζωή, σταμάτησα τα χαπάκια, ουρώ ελεύθερα και απολαμβάνω τη ζωή!

Μιχάλης Σ.

«Άξιος επιστήμονας και άνθρωπος! Αντιμετώπισα επιτέλους το πρόβλημα του προστάτη που με ταλαιπωρούσε και βελτίωσα τη ζωή μου. H πρωτοποριακή μέθοδος REZUM, η τελευταία λέξη στην αντιμετώπιση της υπερτροφίας του προστάτη χωρίς αφαίρεση του αδένα που εφάρμοσε ο γιατρός, είχε ως αποτέλεσμα να μη χρειαστώ νοσηλεία και να επανέλθω στις δραστηριότητές μου πολύ σύντομα. Πριν από τη θεραπεία, ο Χειρουργός Ουρολόγος Ν.Μπαφαλούκας με καθησύχασε, άκουσε υπομονετικά όλους τους προβληματισμούς μου και τελικά όλα έγιναν όπως ακριβώς μου τα εξήγησε».

Κ.Λ 61 ετών

«Η περίπτωση του πατέρα μου δεν ήταν απλή, ούτε εύκολη (καρκίνος του προστάτη). Ο κ.Μπαφαλούκας ανέλαβε αυτή την δύσκολη περίπτωση και όλα πήγαν καλά. Η οικογένειά μου και εγώ τον ευχαριστούμε δημοσίως για την ανθρώπινη αντιμετώπιση, πριν και μετά το χειρουργείο, αλλά και τον άψογο επαγγελματισμό του, όλο αυτό το δύσκολο διάστημα».

Μ.Δ

«Αν και πίστευα πως το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας θα μου προκαλούσε αμηχανία ακόμα και στην κατ' ιδίαν συζήτησή μας, διαψεύστηκα. Ο γιατρός με έκανε να νιώσω άνετα και οικεία από την πρώτη στιγμή στο ιατρείο του και αυτό ήταν τελικά το πρώτο, θεμελιώδες βήμα για να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου. Σήμερα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και χαίρομαι ξανά την προσωπική και ερωτική μου ζωή, γεμάτος αυτοπεποίθηση. Αν αντιμετωπίζετε και εσείς παρόμοια προβλήματα, μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει χωρίς λόγο!».

Α.Ρ 56 ετών

"Εξαιρετικός και φιλικός γιατρός, ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωσή μου. Αναλυτικός, σχολαστικός στην εξέταση και πρόθυμος να απαντήσει κάθε ερώτηση"

Μ.Β 49 ετών

Συνεργαζόμενοι φορείς

logos1 logos2

logos3

Συνεργαζόμενα νοσοκομεία

 logos4  logos5

Κλείστε Online Ραντεβού!

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά!

Copyright © 2022 All Rights Reserved - Νικόλαος Μπαφαλούκας, Χειρουργός - Ουρολόγος FEBU

 

Ιατρικό Marketing by Health Solutions

hsLogo200px